28 април, 2024

Vercel пуска нови функции в платформата си Developer Experience Platform, за да даде възможност на екипите за разработка за по-бърза и продуктивна работа без допускане на грешки.

“Трябва да можем да се движим бързо, без да чупим неща – да правим бързи актуализации и да въвеждаме иновации, като същевременно запазваме отлична производителност, сигурност и достъпност”, пишат в публикация в блога си Броуди Маккий и Коди Брууърс, софтуерни инженери за Vercel.

Conformance нова функция, която автоматично открива критични проблеми в началото на жизнения цикъл на разработката. Тя прави това чрез статичен анализ, преди да се извърши сливането.

Компанията споделя за тази функция, че работи с множество файлове, което означава, че не е необходимо всеки файл да бъде проверяван поотделно. Това дава на разработчиците по-цялостна перспектива за тяхната база данни.

Повече подробности около новите функции на Developer Experience Platform прочетете на DevStyleR.ioVercel Releases New Features in Developer Experience Platform

Гледайте Втори Епизод “ИТ Индустрията във Варна – Компании, Кариера, Бъдеще” от документалната поредица The BIG TECH на DevStyleR.

Слушайте новия подкаст на DevStyleR “Може ли да се доверим на Cloud Provider”.

Следвайте ни във Facebook, Instagram, LinkedIn и YouTube.

Прочетете Още:
1. Дългоочакваният Трейлър на GTA 6 Събра Над 60 млн. Гледания за По-Малко от Ден
2. Всеки Ден Научавам Нови Неща и Това Адски Много ме Мотивира
3. В Миналото Успях да Променя Живота на Няколко Души в Положителна Посока

Тагове: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,
Editor @ DevStyleR