28 април, 2024

Ивайло Христов е HR Manager в DataArt във Варна. От откриването на развойния център на компанията в града, Ивайло активно работи за развитието му. Започва ИТ кариерата си преди повече от 8 години, като преди това е бил част от две създадени във Варна технологични компании. Годините опит в сферата на Човешките ресурси и множеството проведени разговори с ИТ специалисти позволяват на Ивайло да има добра представа какви са тенденциите на пазара, както и какви са мотивите на хората, когато си търсят нова работа. Именно и по тези теми той споделя повече в новия брой на специалното ни издание “TechPay Insights #BG” за 2023 г.

“Аз не вярвам, че има такова нещо като таван на заплатите. От една страна те са зависими от различни икономически фактори като инфлация, развитие на сектора, търсене и предлагане. От друга – когато един човек работи в успешна и просперираща компания и той самият добавя повече стойност за компанията във времето, развивайки своите умения и поемайки по-отговорни позиции, то тогава sky is the limit”, казва Ивайло.

Не пропускайте да прочетете цялото интервю с Ивайло Христов, част от специалното издание TechPay Insights #BG 2023, което вече е налично тук.

Ако искате да се включите в проучването TechPay Insights 2023, може да дадете своя глас тук.

Абонирайте се за DevStyleR, за да получите достъп до всички специални издания и да бъдете сред първите, които могат да се възползват от професионални обучения, уебинари, отстъпки за събития и други. Абонирай се Безплатно ТУК.

Тагове: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,
Editor @ DevStyleR