28 април, 2024

“Софтуерната индустрия има нужда от качествени кадри. Затова съветвам, независимо дали един човек разбира от програмиране или не, да положи нужните усилия и труд, защото това може да се окаже неговото бъдещо кариерно развитие и да му предложи по-добро бъдеще”, казва Дамян Дончев, Software Developer в DXC Technology в епизода за Варна.

Дамян споделя и за бенефитите в DXC Technology, като според него един от най-големите такива е работата от вкъщи. “Това ми предоставя да имам огромно повече време за себе си и моите близки. Също така работата в къщи ми предоставя възможност да се концентрирам върху нея и да я свърша по-обективно и бързо”.

Той разказва още и за старта на своята кариера в технологиите. “След завършването си в университета, реших да приема няколко различни курсове за Front-End пътеката за моето развитие. Започнах да търся различни работодатели и попаднах на DXC, чрез мой колега, който ми препоръча да кандидатствам при тях за тяхната Graduate програма”.

В близкото бъдеще Дамян вижда себе си, не само като успял професионалист, но и като успял в личен план човек, който помага на милиони хора, чрез използването на софтуерните технологии.

The B(i)G TECH е уникален проект за България, посветен на ИТ индустрията.

Може да гледате първия епизод от The B(i)G TECH тук.

Абонирайте се за DevStyleR, за да получите достъп до всички специални издания и да бъдете сред първите, които могат да се възползват от професионални обучения, уебинари, отстъпки за събития и други. Абонирай се Безплатно ТУК.

Тагове: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,
Editor @ DevStyleR