29 април, 2024

За професионалистите, които имат познания по C++ възможностите за кариерно развитие ще продължават да се увеличават с всяка година. Пазарът на труда се разширява, обхващайки различни сфери – от финансовата до гейминг сферата.

Искате кариера със C++? Запишете се на безплатния курс по C++ с възможност за работа във водещата компания Euro Games Technology.

C++ може да се срещне във видеоигрите, сървърите, базите данни и много области. Той се използва активно и в блокчейн екосистемата, а Биткойн или езикът за интелигентни договори Solidity са написани изцяло със C++. През 2022 година C++ се нарежда на осмо място в класацията на най-високоплатените езици за програмиране според проучване на DevJobs Scanner.

А според индекса TIOBE C++ e сред най-често използваните езици за програмиране заедно с Python и Java. Възнагражденията, които получават програмистите със C++, Java и Python стават все по-високи. Затова, избирайки кариера в програмирането, както и трупането на познания в областта на C++, Java и Python би било отлично начало към изграждането на вашето по-добро бъдеще.

Но какви са годишните възнаграждения за Python, Java и C++? eFinancialCareers разглежда доклада за разработчиците през 2023 на компанията за инженерни анализи Stack Overflow, който нарежда в топ три по високо възнаграждение трите от най-използваните езици за програмиране в света.

На кое място е C++? И кой заема първата позиция? Разберете на DevStyleR.ioC++ is Among the Highest Paid Programming Languages

Междувременно ако се интересувате от кариера със C++, запишете се на безплатния курс по C++ с възможност за работа във водещата компания Euro Games Technology.

Необходимо е единствено да попълните на онлайн формата тук.

При въпроси, може да пишете на [email protected].

Тагове: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,
Editor @ DevStyleR