29 април, 2024

“Избрах Варна, като град, който предлага същите условия за живеене на млади хора, но също така е и по-спокоен”, коментира Наташка Георгиева, Service Manager, DXC Technology в епизода за Варна.

Според Наташка Варна разполага с невероятна природа, както и с всичко необходимо по отношение на транспорта. “Има ЖП, има летище и всичко останало, за да може ние съвсем спокойно да организираме пътуванията си в личен или професионален план. Има изключително голямо разнообразие от курорти, които са в близост до града и това ни дава възможност да избираме различни локации за почивките ни”.

Наташка описва гледката от офиса на DXC Technology във Варна като “невероятна”.

Тя споделя и за удобния за всички модел на работа, който DXC Technology прилага. “DXC предпочете един балансиран и удобен за всички страни вариант на работа – virtual first вместо virtual only”.

Според Наташка този модел на работа дава възможност на служителите да се възползват и от двата свята, и от двете възможности. “Така ни е по-спокойно. Може да колаборираме помежду си в офиса, но също така и да останем в дома си при различни ситуации”.

Може да гледате първия епизод от The B(i)G TECH тук.

Абонирайте се за DevStyleR, за да получите достъп до всички специални издания и да бъдете сред първите, които могат да се възползват от професионални обучения, уебинари, отстъпки за събития и други. Абонирай се Безплатно ТУК.

The B(i)G TECH е уникален проект за България, посветен на ИТ индустрията.

Тагове: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,
Editor @ DevStyleR