28 април, 2024

“Всичко е на 15 минути разстояние – офисът, плажът, планината, вилата, културният и социалният живот. Всичко е съчетано по един толкова приятен начин, че не се усеща стресът, който е толкова типичен за ИТ сектора, и който води до толкова много бърнаут-и или поне в Западна Европа и все по-често в България”, коментира Янко Георгиев, Customer Service Manager в SIS Technology AD, в епизода за морската столица.

Янко оглавява екип, който, според него, продължава да се развива. “Наемаме все повече хора. Млади хора, които желаят да учат, желаят да се включват активно в работата на компанията, които са готови да се изправят пред предизвикателствата”.

Янко споделя още, че като ръководител на екипа, не само той, но и всички останали в компанията са отворени към инвестирането в познания и придобиването на нови знания. “Работим в пряка връзка с университетите във Варна. С Икономическия университет и с ТУ – Варна”.

Може да гледате първия епизод от The B(i)G TECH тук.

Абонирайте се за DevStyleR, за да получите достъп до всички специални издания и да бъдете сред първите, които могат да се възползват от професионални обучения, уебинари, отстъпки за събития и други. Абонирай се Безплатно ТУК.

The B(i)G TECH е уникален проект за България, посветен на ИТ индустрията.

Тагове: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,
Editor @ DevStyleR