29 април, 2024

WomenTech Network и Bloomberg канят всички представители на нежния пол, които са избрали да се развиват в технологичната сфера на специалното събитие “Жените в ИТ от Bloomberg: разказ от първо лице за тех индустрията в Лондон” на 11 октомври в София.

WomenTech Network и Bloomberg организират специално събитие, насочено към жени в областта на технологиите, които са все още в университета или в ранен етап от кариерата си. Събитието ще се състои на 11 октомври 2023 г. в София, България под наслов “Жените в ИТ от Bloomberg: разказ от първо лице за тех индустрията в Лондон”.

WomenTech Network и Bloomberg канят всички представители на нежния пол, които са избрали да се развиват в технологичната сфера.

По време на събитието участниците ще имат удоволствието да се включат в иновативни дискусии с две от най-опитните жени инженери от Bloomberg, които ще споделят своите лични истории, ще разкажат за вълнуващите проекти, по които в момента работят и ще предоставят информация за разнообразните възможности в рамките на компанията.

Участниците ще придобият представа за ангажимента и практиките на Bloomberg осигуряващи приобщаваща работна среда, както и за възможностите, свързани с преместване в Лондон, като динамичен център в сферата на технологиите.

Допълнителни подробности и регистрация за събитието са налични на уебсайта на WomenTech Network тук.

Може да прочетете повече за събитието в LinkedIn тук или във Facebook групата тук.

Тагове: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,
Editor @ DevStyleR