27 април, 2024

“Няма големи различия дали стартираш бизнес във Варна, в София, в друг град в България или друга страна по света. Тези фактори са ключови за успеха – правилните хора, мотивирани, желаещи да постигнат целта и когато се създаде тази атмосфера, тя катализира успеха”, споделя Петър Топалов, изпълнителен директор на СИС Технология АД в епизода, посветен на Варна.

За Петър, за да стартираш ИТ компания е необходимо да имаш идеята, правилния екип хора и правилните партньори. Той допълва още, че ентусиазмът да направиш нещо, което искаш и за което мечтаеш също е от голямо значение.

Петър издава и тайната на успешния бизнес, който предполага да имаш идея, която да искаш да реализираш или мечта, която да осъществиш, както и да подбереш правилните хора като твои партньори и като твой екип.

Може да гледате първия епизод от The B(i)G TECH тук.

Абонирайте се за DevStyleR, за да получите достъп до всички специални издания и да бъдете сред първите, които могат да се възползват от професионални обучения, уебинари, отстъпки за събития и други. Абонирай се Безплатно ТУК.

Уникалният проект The B(i)G TECH е посветен на ИТ индустрията у нас.

Тагове: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,
Editor @ DevStyleR