28 април, 2024

“Важно е човек да има желание и стимул да се развива. Нямаме стриктни кариерни пътеки. Третираме всеки един кандидат като талант и всеки един колега като такъв. Независимо дали са току що завършили, дали са с много опит релевантен или са с опит в различни сфери”, споделя Илина Митева, Ръководител на отдел “Привличане на таланти” в KBC Global Services.

За Илина наемането на кадри не е таргет, до който трябва да се достига всеки месец, а нещо повече – подкрепа и професионална насока за всеки кандидат.

Тя силно вярва, че всеки един от нас може във всеки един момент да се развие и кариерно и като личност, и да направи “промяна за себе си”, а днес разполагаме с много повече ресурси, които биха ни помогнали, посочвайки LinkedIn за социалната мрежа, която помага особено при намирането на работа.

Илина е убедена, че Варна е без аналог. За нея това е мястото, където човек може да работи в офиса, а 30 минути по-късно да се разхожда бос на плажа.

Може да гледате първия епизод от The B(i)G TECH тук.

Абонирайте се за DevStyleR, за да получите достъп до всички специални издания и да бъдете сред първите, които могат да се възползват от професионални обучения, уебинари, отстъпки за събития и други. Абонирай се Безплатно ТУК.

Уникалният проект The B(i)G TECH е посветен на ИТ индустрията у нас.

Тагове: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,
Editor @ DevStyleR