29 април, 2024

Нуждата от присъствието на жени в технологичния свят не е теза, породена от феминистка идеология. Напротив. Технологичната индустрия трябва да има повече представителите от нежния пол и това е статистически доказана реалност.

Междувременно, ако сме събудили любопитството ви, повече по темата за жените в технологичната индустрия можете да прочетете в нашето специално издание “Жените Лидери в #TECH Индустрията 2023”.

Любопитен факт: Знаете ли, че 3 от 4 компании с жени на ръководни позиции регистрират увеличение на печалбите от 5 до 20%?

Това се твърди в доклада на Международната организация на труда (МОТ), озаглавен: “Жените в бизнеса и управлението: Бизнес аргументите за промяна”, като в проучването участват 13 000 компании в 70 страни по света.

Все още обаче съществува въпросът “Пренебрегнати ли са жените в ръководните постове в повечето индустрии, включително технологичните?

Не пропускайте да разберете кои са топ причините, които доказват защо са нужни дамите в #tech света на DevStyleR.ioThe Need for Women in Technology is not a Feminist Ideology, but a Proven Reality

Тагове: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,
Editor @ DevStyleR