27 април, 2024

Серията iPhone 15 ще внесе някои забележителни промени, които развълнуваха потребители. Очаква се Apple да представи следващото си поколение устройства тази есен.

iPhone 15 Pro и Pro Max ще бъдат с нова технология, която ще помогне да се стеснят рамките около дисплея до едва 1,5 мм в сравнение с 2,2 мм при серията iPhone 14 Pro. Процесът на LIPO дисплея вече се използва от Apple Watch Series 7 и сега се очаква Apple да го въведе в серията iPhone Pro и евентуално в следващото поколение устройства iPad Pro.

Компанията използва собственото си зарядно устройство Lightning за iPhone от 2012 г., но iPhone 15 и iPhone 15 Plus ще бъдат съвместими с USB-C зареждане. 120Hz ProMotion дисплеите ще останат ексклузивни за Pro телефоните.

Твърди се, че моделите iPhone 15 Pro и Pro Max ще имат титаниеви ръбове вместо неръждаема стомана. Това ще направите моделите по-леки и по-удобни.

Не пропускайте подробности около характеристиките на iPhone 15 на международното ни издание DevStyleR.ioExcitement in the Internet: iPhone 15 Comes with Notable Changes

Тагове: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,
Editor @ DevStyleR