30 април, 2024

“Най-приятният момент по време на снимките беше това, че се получи истинска и откровена дискусия”, това каза Мария Иванова, Главен Изпълнителен Директор в SIS Technology AD по време на прожекцията на предпремиерния епизод от документалната поредица The B(i)G TECH.

“Интересно ми е да видя кaкво сме сътворили и как останалите колеги са отговорили на това предизвикателство и да си сглобя цялата картина”, добави още тя.

Документалната поредица The B(i)G TECH е посветена на ИТ индустрията у нас и за първи път се снимка подобен проект на територията на България.

“Имах възможност да погледна назад във времето, защото опитът ми в ИТ индустрията е впечатляващ – повече от 25 години. И това ми даде възможност да направя една ретроспекция. Динамиката в ИТ бизнеса е колосална”, продължава да разказва Мария, споделяйки за най-приятните и ползотворни моменти по време на снимките от поредицата.

Мария определя най-силният момент от участието си в The B(i)G TECH възможността да се даде повече гласност на това какво призванието на жените в ИТ бизнеса. За нея Women in Tech дава възможност на повече млади момичета и жени да “повярват в себе си и да разгърнат потенциала си в една много бързо развиваща се ИТ индустрия и да допринесат за развитието на обществото”.

Цялото интервю с Мария може да гледате в YouTube канала на DevStyleR

 

Очаквайте утре още лайфстайл моменти от събитието и вълнуващи интервюта с гостите, които споделиха пред екипа на DevStyleR за емоциите и вълнението, които са изпитали в участието си в The B(i)G TECH.

Може да гледате първия епизод от The B(i)G TECH тук.

Ако желаете да се включите в документалната поредица The B(i)G TECH или искате да споделите Вашите коментари, идеи и мнения, пишете ни на [email protected].

Тагове: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,
Editor @ DevStyleR