28 април, 2024

“По време на участието в проекта The B(i)G TECH научих много”, това сподели Анастасия Кичукова, Game Designer в Evolution пред DevStyleR по време на представянето на част от готовата продукция пред участници в проекта.

“Много благодаря за поканата. Изключително много се вълнувам, тъй като имам скромно участие. Нямам търпение да видя готовия продукт. Изключително много ми е интересно и с нетърпение очаквам премиерата”, допълни тя.

Документалната поредица The B(i)G TECH е посветена на ИТ индустрията у нас и е уникален проект за България, а за Анастия е първото участие в подобен проект.

“По време на снимките беше изключително интересно. Тогава имах проблеми с гърлото и беше забавно, защото се наложи на няколко пъти да прекъсваме и след това да продължаваме. Беше забавно”, продължава да разказва Анастасия, спомняйки си за забавната част от участието й в снимките на документалната поредица.

За Анастасия участието й в The B(i)G TECH е от голямо значение, заради опита, който е придобила и новите и интересни неща, които е научила.

Цялото интервю с Анастасия, вижте тук.

Очаквайте утре още пикантни моменти по време на събитието и вълнуващи интервюта с гостите, които споделиха пред екипа на DevStyleR за емоциите, които са изпитали в участието си в The B(i)G TECH.

Ако желаете да се включите в документалната поредица The B(i)G TECH или искате да споделите Вашите коментари, идеи и мнения, пишете ни на [email protected].

Може да гледате първия епизод от The B(i)G TECH тук.

Тагове: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,
Editor @ DevStyleR