28 април, 2024

Милиардерът предприемач Илон Мъск предизвика шефа на Facebook за битка в клетка, а мъжкото его надделя над съзнанието и Зукърбърг прие “предложението”.

Причината за двубоя е конкурентна услуга на Twitter, която Facebook се подготвя да пусне. Мъск не пропусна момента да се надсмее над плановете, които имат Марк и компанията му, а отправеното предизвикателство изненада цял свят.

Мъск настоя битката между двамата да се проведе в Октагонът, състезателна постелка и оградена зона, използвана за битки на Ultimate Fighting Championship (UFC). UFC е базиран в Лас Вегас, Невада.

Дана Уайт, президентът на Ultimate Fighting Championship (UFC), потвърди, че Илон Мъск и Марк Зукърбърг имат сериозни намерения за тази битка, съобщава Business Today.

В интервю за TMZ Sports президентът на UFC твърди, че Марк му се е обадил и го е попитал дали Мъск е сериозен. След като Уайт поискал потвърждение от Мъск, станало ясно, че намеренията на предприемача са напълно сериозни.

Според Дана Уайт това ще бъде най-голямата битка в историята на света. По-голяма от всичко, което някога е било правено. Той също така увери, че двубоят ще счупи всички рекорди за pay-per-view. Уайт потвърждава още, че приходите от битката ще отидат за благотворителност.

Не пропускайте да гласувате в анкетата ни в LinkedIn кой според вас ще спечели двубоя.

Повече подробности около новината можете да прочетете на DevStyleR.ioMark, are you Serious? Zuckerberg Accepted to Fight with Musk

Тагове: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,
Editor @ DevStyleR