27 април, 2024

Остава само седмица до премиерата на документалната поредица “The B(i)G TECH”, посветена на ИТ индустрията у нас. Събитието ще се проведе на 29-ти юни от 19.30ч. в курортен комплекс Албена*.

Проектът е уникален за България, като първият сезон включва епизоди, посветени на ИТ индустрията в град Варна, обучението и образованието, интервютата за работа, разработката на софтуер като изкуство и личностно развитие в тех сектора. Към тях се включват и актуалните теми “Women in #TECH”, корпоративен имидж и култура, разнообразие и приобщаване, както и тази за заплати, бонусни схеми и социални придобивки.

Поредицата е посветена изцяло на технологичния сектор и на всички онези хора, допринесли за неговото развитие и разрастване. Ще станете свидетели на истински истории и ще имате възможност да почерпите опит от водещи професионалисти и бизнес лидери.

По време на събитието ще бъдат обявени и резултатите от единственото национално проучване за заплатите в TECH сектора – “TechPay Insights. До момента над 16 000 професионалисти са се включили в проучването.

Присъстващите на събитието ще имат възможност да заявят тестов достъп до проучването, както и да получат данни по вълнуващ въпрос в реално време.

Входът за събитието е само с покани. Заявете Вашата покана тук

Събитието е организирано от DevStyleR.BG. Благодарим за подкрепата на DXC Technology, Accenture, KBC Global Services, Sciant, Nemetschek Bulgaria, Uber, Strypes, Genius Sports, Blankfactor, SIS Technology AD, Milestone, Schwarz IT, Amusnet, LIREX, Devexperts, Adastra, Evolution Engineering Bulgaria, Information Services, HRS, Tarya Fintech Bulgaria, DataArt, Технически Университет Варна, УНИБИТ, ICT Cluster Varna, ВВМУ „Н. Й. Вапцаров“ и Варна новини.

TechPay Insights 2023 се осъществява с подкрепата на Hypoport, REWE digital, Sirma. Наградите за проучването са осигурени от Acer, Nitro 5, Vivo, Каменица. Партньори от индустрията са BAIT, AIBEST и Технически Университет Габрово. В медийно партньорство с Dir.bg, Gabrovo News, moderna TV, TargovishteBG, 100Вести и шум.bg.

За допълнителни въпроси и запитвания пишете ни на [email protected]о

Тагове: , , , , , , , , , , ,