29 април, 2024

Xbox показа най-амбициозната си гама от игри до този момент по време на Xbox Games Showcase и Starfield Direct. Много от представените заглавията ще бъдат достъпни в PC Game Pass в деня на излизането им.

Представянето показва множество игри, на които гейминг ентусиастите имат възможността да се насладят. От игри за следващото поколение до неизлъчвани досега ексклузиви като „Clockwork Revolution“ и „South of Midnight“, а също и вълнуващи актуализации от „Fable“, „Forza Motorsport“ и „Avowed“. Геймърите също така имаха възможността да станат свидетели и на неизлъчвано досега съдържание от „Starfield“ – дългоочакваната ролева игра от Bethesda Game Studios. Пълното съдържание, можете да видите тук.

Ако искате да разберете повече подробности около всичко разкрито на Xbox Games Showcase и Starfield Direct Double Feature, моля, вижте пълното обобщение. Тук ще откриете и информация относно множеството заглавия, които бяха представени, в серията от специални публикации на Xbox Wire. Имайте предвид, че не всички заглавия и продукти са достъпни чрез PC Game Pass.

Ако сте любопитни и искате да научите повече за някои от най-новите открития, с които се запознахте по време на събитията, както и още съдържание за Xbox, подгответе се за Xbox Games Showcase Extended, който ще се състои във вторник, на 13 юни, от 20:00 часа, където ще бъдат споделени интересни интервюта за ключови заглавия от Xbox Games Showcase, както и актуализации на игри и новини от партньори.

Част от съдържанието, което можете да очаквате в предаването, включва:
– Кери Пател, директор на „Avowed“, която споделя повече подробности относно играта, след нейното разкриване в геймплей трейлъра на Xbox Showcase
– Поглед зад кулисите на технологията за улавяне на ефективността, задвижваща „Senua’s Saga: Hellblade II“
– Изключителен поглед зад кулисите на „Microsoft Flight Simulator – Dune Expansion“
– Поглед към новоразкрития „Towerborne“ от Xbox Game Studios Publishing и Stoic

Тагове: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,
Editor @ DevStyleR