25 април, 2024

Надежда Данабашева е Site Lead в ПСИнтерактив. Стартът на кариерата ѝ е поставен в гейминг индустрията, преминавайки през логистичната индустрия и продължавайки днес в създаването и поддържането на дигитални платформи. В личен аспект се занимава с граждански активизъм и повишаване на информираността на обществото относно аутизма. За специалното издание Жените Лидери в #TECH Индустрията Надежда споделя за силата, вярата и упоритостта, необходими не само в професионален, но и в личен план; за това, че винаги трябва да търсим помощ, когато имаме нужда от нея. За трудностите, обратите, нуждата от почивка и любов към себе си и света, и още интересни теми.

Момичета, ние сме абсолютно достатъчни. Можем да превземем света и да преместим планини и да създаваме ракети, които излизат в Космоса, можем да построим танкове, ако е необходимо, да раждаме деца, ако искаме и ако това е нашето призвание – казва Надежда.

Цялото интервю с Надежда, можете да прочетете в специалното издание Жените – Лидери в #TECH Индустрията, което вече е налично онлайн за абонати на DevStyler тук. Ако все още нямате абонамент, не пропускайте възможността да станете част от общността на DevStyler – Абонирай се безплатно ТУК.

Тагове: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,
Editor @ DevStyleR