20 април, 2024

На вниманието на всички Java ентусиасти и експерти! За тези от вас, които желаят да бъдат лектори на Лятното издание Java2Days 2023, поканата за представяне на документите е официално отворена и вече има десетки кандидати!

Не пропускайте уникалния шанс да споделите вашите знания, опит и страст с глобалната Java общност на най-очакваното Java събитие на годината! Поканата ще бъде отворена до 31 май.

Конференцията Java2Days 2023, която ще се проведе от 27 до 29 юни в красивия курорт Албена, България, кани лектори от цял свят да споделят своите предложения за лекции, семинари и панелни дискусии. Java2Days 2023 търси вдъхновяващо и иновативно съдържание, което обхваща широк спектър от теми, свързани с Java и нейната екосистема, включително, но и не само.

Може да представите Вашето предложение тук и да попълнете формуляра за подаване. Крайният срок за подаване на предложенията е 31 май 2023 г. Избраните лектори ще бъдат уведомени до 5 юни 2023 г. или по-рано.

Повече подробности около подаването на заявката за лектори, темите, на които Java2Days иска да даде гласност, както и за самото събитието можете да прочетете на международното издание DevStyleR.ioDozens Wanted, Call for Papers for Java2Days 2023 is Open until 31 May

Тагове: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,
Editor @ DevStyleR