27 април, 2024

По-малко от два месеца остават до дългоочакваното събитие Java2Days 2023, което ще се състои в красивия курорт Албена, разположен на българското Черноморие, от 27 до 29 юни 2023 г. Събитието ще се проведе в хибриден формат, който съчетава личното и виртуално преживяване.

Java2Days 2023 Summer Edition ще предложи изключителна възможност на ентусиастите на Java от цял свят да се съберат и да се запознаят отблизо с най-новите тенденции в разработването на софтуер.

Лятното издание на Java2Days 2023 обещава да бъде уникално по рода си събитие, съчетаващо топлото и позитивно настроение, което носи лятото и вълнението, което се крие зад технологиите.

Участниците ще могат да се насладят на три дни, изпълнени с разнообразни дейности – интересни разговори, практически семинари и уникални възможности за работа. Освен това присъстващите ще могат да се срещнат и запознаят с нови хора, с които ще имат възможността да изградят важни връзки за работа и да научат много нови неща – лично, в красивия курорт Албена или онлайн, от уюта на дома си.

Не пропускайте подробностите около събитието, които ще намерите на международното издание DevStyleR.ioSea, Sun and Code: Less than Two Months to the Summer Edition of Java2Days 2023

Тагове: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,
Editor @ DevStyleR