25 април, 2024

Петя Димкина е част от dev екипа на The Hub AUBG. Второкурсничка в Американския университет в България с основна специалност “Компютърни науки” и второстепенна специалност “Финанси”. Има силен интерес към кариера в областта на киберсигурността поради любопитството и любовта към решаването на проблеми. Занимава се с различни извънкласни дейности като четене, прекарване на време със семейството и приятелите и пътуване. В специалното издание “Жените Лидери в #TECH Индустрията” Петя споделя за предизвикателствата, които среща по пътя на своето кариерно развитие, за подкрепата, която получава и за вярата и смелостта, които са необходими, за да успеем.

“Дами, нормално е да пристъпвате плахо, но важното е че го правите. Така че вървете смело напред и вярвайте повече в качествата, които притежавате.” – казва Петя.

Цялото интервю с Петя, можете да прочетете в специалното издание Жените Лидери в #TECH Индустрията, което вече е налично онлайн за абонати на DevStyler тук. Ако все още нямате абонамент, не пропускайте възможността да станете част от общността на DevStyler – Абонирай се безплатно ТУК.

Тагове: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,
Editor @ DevStyleR