19 април, 2024

Татяна Лесидренска е Group Manager в Strypes Group. В компанията работи повече от 4 години. Нейната група има над 30 старши DevOps инженери, които отговарят за поддръжката, управлението, развитието и автоматизацията на огромни клиентски среди, за трансформацията на прилежащия им бизнес, както и техническо консултиране за новостите в технологиите. За специалното издание на DevStyleR Жените Лидери в #TECH Индустрията Татяна разказва за това как е стартирала кариерния си път, характеристиките на своята позиция, кое според нея е уникалното и ценното в позицията и на Group Manager.

“Когато подходиш остроумно и дори леко експериментално, независимо дали е рутинен или сложен, конкретният проблем би могъл да не е толкова нерешим” – казва Татяна.

Цялото интервю с Татяна можете да прочетете в специалното издание Жените – Лидери в #TECH Индустрията, което вече е налично онлайн за абонати на DevStyler тук. Ако все още нямате абонамент, не пропускайте възможността да станете част от общността на DevStyleR – Абонирай се безплатно ТУК.

Тагове: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,
Editor @ DevStyleR