20 април, 2024

Python Packaging Index (PyPI) обяви въвеждането на акаунти „Organization“ като първа стъпка в плана си за изграждане на финансова подкрепа и дългосрочна устойчивост, съобщава Developer Tech.

Организациите в PyPI са самоуправляващи се екипи с брандирани уеб адреси. PyPI има за цел да направи платформата си по-лесна за използване от големи общностни проекти, организации или компании, които управляват множество подекипи и пакети. Проектите на общността имат безплатен достъп до новите акаунти, а корпоративните проекти имат достъп до тях срещу „малка такса“.

PyPI уверява своите потребители, че новите функции не са задължително и че не са длъжни да създават организация, ако няма да им бъде полезна. PyPI е отворена за обратна връзка и насърчава своите потребители да споделят идеи относно безопасността, сигурността и използваемостта, които биха били от полза за общността.

Повече подробности около новината можете да прочетете на международното издание DevStyleR.IOPyPI with „Organization“ Accounts with the Purpose of Building Financial Support

Тагове: , , , , , , , , , , , , , , , , , ,
Editor @ DevStyleR