23 април, 2024

Радина Пенчева започва своята кариера, завършвайки компютърни науки, като стажант програмист с Python в Strypes Group. Нейният технически опит, комбиниран със страстта ѝ към изкуството и креативността, ѝ помагат да види красотата в техническия свят. Сега тя е Group Manager и лидер на 13 екипа, съставени от около 110 професионалиста. За специалното издание на DevStyleR Жените Лидери в #TECH Индустрията Радина споделя за това как е започнал нейният път в Strypes, мотивацията и предизвикателствата в работната среда и качествата, които ѝ помагат в работата ѝ като Group Manager.

“За мен ценна е свободата, която компанията ми дава в това сама да избирам посоката и да влагам своите усилия в неща, които ценя и са важни за мен.” – разказва Радина.

Цялото интервю с Радина можете да прочетете в специалното издание Жените – Лидери в Тех Индустрията, което вече е налично онлайн за абонати на DevStyler тук. Ако все още нямате абонамент, не пропускайте възможността да станете част от общността на DevStyleR – Абонирай се безплатно ТУК.

Тагове: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,
Editor @ DevStyleR