1 май, 2024

Amazon CodeCatalyst вече е общодостъпен, съобщава Devops Digest. CodeCatalyst е унифицирана услуга за разработка на софтуер, която обединява всичко, от което екипите се нуждаят, за да започнат да планират, програмират, изграждат, тестват и внедряват приложения в AWS.

CodeCatalyst е проектирана така, че да улесни разработчиците да прекарват повече време в разработване на функции на приложенията и по-малко време в настройване на инструментите на проекта, създаване и управление на конвейери за непрекъсната интеграция и непрекъсната доставка (CI/CD), осигуряване и конфигуриране на различни среди за разработка и внедряване и включване на сътрудници по проекта.

CodeCatalyst има за цел да осигури на професионалните разработчици да създават и внедряват приложения в AWS. Съществуват четири основни елемента на CodeCatalyst, които са предназначени да помогнат за минимизиране на разсейването и максимизиране на удовлетвореността в процеса на разработване на софтуер.

Кои са те, какво и повече подробности около новината можете да прочетете на международното издание DevStyleR.IOAWS Launches CodeCatalyst to Benefit Developers

Тагове: , , , , , , , , , , , , , , , ,
Editor @ DevStyleR