25 април, 2024

Бисерка Тодорова е един от Group Manager-ите в Strypes Group с доказан опит в областта на информационните технологии и автомобилната индустрия. Тя участва във вземането на тактически и стратегически решения и инициативи, и отговаря за над 100 души, разпределени в повече от 10 екипа. Мисията на Бисерка е да покаже на екипа си, че работата може да не е скучна, а работната среда и колегите са много важни за адаптацията и развитието на хората. Невероятно е усещането, когато виждаш екипа, който си изградил и в който си вложил всичко от себе си да се справя повече от прекрасно и да се развива. За специалното издание на DevStyleR Жените Лидери в #TECH Индустрията Бисерка споделя за своя кариерен път в Strypes и за отговорностите, които има като Group Manager, както и за предизвикателствата, с които се сблъсква в работата си и още интересни теми.

“Не е задължително работата да е скучна, или да е облечена в рамки. Работата не е просто работно време, не е само работно място. Работата е знания, екип, емоция и ако влагаш всичко от себе си, винаги получаваш повече. Когато работата се превърне в страст, тогава тя не е задължение, защото правиш това, което ти харесва.” – споделя Бисерка.

Цялото интервю с Бисерка Тодорова можете да прочетете в специалното издание Жените – Лидери в #TECH Индустрията, което вече е налично онлайн за абонати на DevStyleR тук. Ако все още нямате абонамент, не пропускайте възможността да станете част от общността на DevStyleR – Абонирай се безплатно ТУК.

Тагове: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,
Editor @ DevStyleR