20 април, 2024

Валентина Златева започва да работи в Strypes Group преди 7 години. С умения на професионалист в изграждането, развиването, воденето на екипи още преди да се присъедини към компанията, днес тя е на позиция Group Manager. Дори и в най-сложните ситуации, качествата и опитът, които притежава и позволяват да намира правилните решения – индивидуални, елегантни и отговарящи на нуждите на екипа и бизнеса. За специалното издание на DevStyleR Жените Лидери в #TECH Индустрията Валентина разказва за своя път в компанията, за отговорностите и като Group Manager, за предизвикателствата,  с които се сблъсква в работата си.

“Вдъхновявам се от креативността на хората, които работят в екипите. Те предоставят възможно най-добрите решения” – споделя Валентина.

Цялото интервю с Валентина можете да прочетете в специалното издание Жените – Лидери в Тех Индустрията, което вече е налично онлайн за абонати на DevStyler тук. Ако все още нямате абонамент, не пропускайте възможността да станете част от общността на DevStyler – Абонирай се безплатно ТУК.

Тагове: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,