29 април, 2024

Белослава Димитрова е Group Manager на екип, съставен от висококвалифицирани DevOps инженери. Тя е мотивирана, всеотдайна и с голям фокус върху удовлетвореността на клиента, както и на собствения си екип. Работният ѝ опит включва много технически позиции в други известни международни ИТ компании, преди най-накрая да пристигне в Strypes Group преди повече от 6 години. Тази уникална комбинация от управленски умения и технически опит помага на Белослава и нейния екип да се справят с динамичните промени в ИТ индустрията. В интервюто за специалното издание “Жените-Лидери в #TECH Индустрията”, Белослава разказва за началото на своя кариерен път в компанията, за отговорностите, характерни за позицията ѝ, кои са най-важните качества, необходими на всеки, който заема висока длъжност, за най-големите трудности и препятствия, развитието на технологичния свят и още други интересни теми, които ще откриете в интервюто.

“Подходът ми към хората е индивидуален, не съм микромениджър. На мнение съм, че един лидер трябва да дава свобода за развитие на екипа си.”

Цялото интервю с Белослава, можете да прочетете в специалното издание Жените – Лидери в Тех Индустрията, което вече е налично онлайн за абонати на DevStyleR тук. Ако все още нямате абонамент, не пропускайте възможността да станете част от общността на DevStyleR – Абонирай се безплатно ТУК.

Тагове: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,
Editor @ DevStyleR