27 април, 2024

Orca Security обяви възможностите на Cloud to Dev, които автоматично проследяват рисковете за сигурността в облака, открити в производството, до изходния код и разработчика, който го притежава.

Cloud to Dev намалява усилията, необходими за отстраняване на проблеми със сигурността в облака, с приблизително 80 % чрез автоматично идентифициране на изходния артефакт и собственика, дори до точния ред код, който е в основата на идентифицирания риск.

Orca свързва проблемите със сигурността в облака в производствени среди с произхода на кода им, като значително ускорява определянето и отстраняването на рисковете. Благодарение на тези нови възможности Orca значително намалява средното време за разрешаване на проблема (MTTR) и същевременно освобождава ценно време на екипите по сигурността, като им позволява да се съсредоточат върху дейности с по-висока стойност.

Повече подробности около новината можете да прочетете на международното издание DevStyleR.IOOrca Security Announces Cloud to Dev Capabilities

Тагове: , , , , , , , , , , , , , , ,
Editor @ DevStyleR