20 април, 2024

Lacework обяви значителни подобрения в партньорската си програма, които ще доведат до по-добри бизнес резултати за клиентите.

Програмата помага на партньорите да се фокусират върху специфичните нужди на клиентите в областта на сигурността, което улеснява организациите да намерят най-доброто решение за сигурност за тяхната среда с платформата за данни Lacework Polygraph. Клиентите получават по-бързо време за защита, както и постоянна поддръжка за тяхното решение за сигурност в облака.

Lacework също така създаде нова програма за доставчици на управлявани услуги (MSP) в рамките на партньорската програма на Lacework. Предназначена за MSP, тази нова инициатива е за партньори, които предоставят резултати в областта на сигурността на своите клиенти като част от цялостно предлагане на услуги. Програмата Lacework MSP позволява на организации, които не разполагат с пълен екип по сигурността, да внедрят Lacework в своята среда, без да се притесняват за изграждането на собствен екип.

Повече подробности около новината можете да прочетете на международното издание DevStyleR.IOLacework Adds Important Enhancements to Affiliate Program

Тагове: , , , , , , , , , , , , , , , ,
Editor @ DevStyleR