19 април, 2024

Planview обяви нова стратегическа колаборация с UiPath. Тя има за цел да обедини платформата за бизнес автоматизация UiPath с решението на Planview за управление на потока от стойности (VSM) Planview Tasktop Hub.

Чрез комбинирането на UiPath Test Suite и VSM екипите могат да подобрят автоматизацията на повтарящи се и отнемащи време задачи, да намалят грешките и да ускорят доставката на своите продукти.

Planview Tasktop Hub позволява на UiPath да се интегрира с повече от 40 от най-популярните инструменти за управление на жизнения цикъл на приложенията (ALM) на пазара, като Azure DevOps, Jira и ServiceNow. Екипите вече могат да прилагат автоматизация на тестовете от производствен клас за модерни и наследени приложения.

Комбинираното решение предлага също така възможност за автоматизиране на тестването и други задачи по доставка на софтуер, което позволява на екипите да постигнат по-бърза и по-надеждна доставка, като същевременно освобождава ресурси, за да се съсредоточат върху по-стратегически дейности с висока стойност.

Какво споделят ръководителите на компаниите, както и повече подробности около новината можете да прочетете на международното издание DevStyleR.IOPlanview and UiPath United in New Strategic Collaboration

Тагове: , , , , , , , , , , , , , , , , , ,
Editor @ DevStyleR