27 април, 2024

В навечерието на утрешната отворена бета на Diablo IV Blizzard предупреждава, че отново на играчите ще им се наложи да чакат дълго, както и ще се сблъскат с други проблеми със сървърите, пише kotaku. Една от причините за тези неудобства е високият трафик от потребители, желаещи да играят предварителната бета версия на популярната игра.

За да получат достъп до играта миналия уикенд, играчите се нуждаеха от код, който можеше да се получи само чрез предварителна поръчка на играта или чрез закупуване на сандвич с пилешко месо от KFC. Нещата се усложниха поради дългите опашки, с които се сблъскаха много играчи, и забавения геймплей, след като влязоха.

Някои от потребителите съобщиха, че след продължително чакане на опашка са били изхвърлени само след няколко минути игра. Въпреки че са направени необходимите подобрения, този уикенд се очаква още повече хора да се включат в напълно отворената бета и Blizzard предупреждава хората да очакват още проблеми.

Повече подробности около новината можете да прочетете на международното издание DevStyleR.IOChaos Caused by Heavy Traffic to Occur in Diablo IV Open Beta

Тагове: , , , , , , , , , , , , ,
Editor @ DevStyleR