3 юни, 2023

Очаквайте специалното издание на DevStyleR, в което ще бъдат представени Жените Лидери в Tech Индустрията в България.

“Жените Лидери в Tech Индустрията” има за цел да представи виждането за развитието на дамите в ИТ сферата, за това как биват възприемани от техните колеги, какви качества притежават, какво е тяхното заплащане и други важни въпроси. Проектът включва  впечатляващ списък от дами, които са Успешни лидери в ИТ индустрията, независимо дали става дума за висша ръководна позиция (т.нар. C-level) или за ръководене на екипи от софтуерни разработчици, специалисти по качество, човешки ресурси и т.н. В специалното издание ще намерите множество материали, интервюта, класации и анализи, свързани с професионалната реализация на жените лидери в TECH сферата и тяхното кариерно израстване до достигането на лидерски позиции.

Ако искате да сте сред първите, които ще прочетат “Жените Лидери в TECH Индустрията” и все още нямате абонамент, не пропускайте възможността да станете част от общността на DevStyleR.BG – Абонирай се Безплатно ТУК.

Познавате Жена Лидер в TECH Индустрията, която ви вдъхновява, тя е ваш колега, мениджър или приятел, споделете с нас. Номинирайте я през формата ТУК.

За да видите Рецептите за Успешно Лидерство – последвайте ни в LinkedIn, Facebook и Instagram.

Shop manager