25 април, 2024

SiteGround получи сребърно отличие в категория „Инвеститор в човешкия капитал и условията за труд“ за своята програма за организиране на тийм билдинг като преживяване – SiteGround Team Fest. SiteGround Team Fest e новаторски формат, който екипът на компанията разработва вътрешно, фокусирайки се върху емоцията на своите служители.

SiteGround Team Fest включва разнообразни събития, които се организират само за служителите на компанията.

Журито определи отличието сред 134 корпоративни проекта на едни от водещите компании в страната, а връчването бе от страна на заместник-социалния министър – Емил Мингов.

“Инвестицията в нашия екип – развитието на таланти, отличните условия на труд и хармонична работна среда, както и иновативните подходи за сплотяване на екипа, каквито са нашите уникални по своята същност тийм билдинги, е това, което дава на хората ни увереност и мотивация да дават 100% от себе си в своята работа и да гарантират солидния успех на нашата компания. Не е случайност, че ангажираността на служителите в SiteGround е 88%, което е над средното за ИТ индустрията в България”,

каза Валентина Кожухарова, HR Manager на SiteGround.

SiteGround има три офиса в София, Пловдив и Стара Загора. В тях работят 500 служители, като компанията непрестанно инвестира в развитието на техните експертни умения и професионални компетенции, както и в създаването на позитивна и мотивираща работна среда, в която хората се чувстват свободни да разгърнат пълния си потенциал.

SiteGround предлага и множество придобивки, в това число съкратено работно време в петък, собствен ресторант и бариста, собствена фитнес зала, допълнителна здравна застраховка, годишни медицински прегледи, психолог, масажи, спортни карти, уникална офис среда, различни традиционни инициативи в подкрепа на физическото, емоционално, личностно и професионално развитие на служителите.

Повече информация за работодателските инициативи на SiteGround може да прочетете на официалния сайт на компанията.

Тагове: , , , , , , , , , , , , , ,
Editor @ DevStyleR