24 март, 2023

HackAUBG 5.0 е поредното издание на традиционният ежегоден хакатон, организиран от студентския клуб по високи технологии и предприемачество към Американския Университет в България (АУБ) – The Hub AUBG. Клубът се състои от група студенти с огромното желание отново да преживеят вълненията, свързани с организацията на голямо и съществено IT събитие.

Отбори от 3 до 6 участници ще имат възможността да се състезават за челните места и наградния фонд от 6000 лв. Те ще се съревновават проектирайки и защитавайки своите софтуерни и/или хардуерни проекти, като темата ще бъде обявена в началото на самото събитие на 31-ви март. HackAUBG 5.0 цели да даде шанс на множество иновативни идеи да се превърнат в реалност. Събитието ще събере на едно място съмишленици и приятели, създавайки и много нови запознанства по време на самото събитие.

В помощ на участниците ще се включат и над 10 компании от IT сектора в България, които освен финансово, ще подкрепят отборите и с практически съвети от техните най-добри разработчици и специалисти, които ще се включат като ментори на всички участници.

HackAUBG 5.0 е отворен за програмисти, дизайнери, предприемачи и ентусиасти напълно безплатно. Регистрацията ще бъде отворена след като събитието бъде официално обявено пред аудиторията. Линк към формата на записване може да намерите тук.

Тагове: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,