1 май, 2024

Google пусна втората предварителна версия за разработчици на Android 14, като следващата основна версия на операционната система прави още една стъпка към пълното ѝ пускане, съобщава Digital Trends.

Подобно на първата предварителна версия на Android 14 за разработчици, подсказката за това за кого е предназначена е в името.

Тази ранна версия е предназначена за разработчиците, за да тестват нови функции и дизайни в своите приложения и да проучат как новите инструменти в софтуера могат да помогнат за тяхното подобряване. Тя не е предназначена за ежедневна употреба от потребителите – тази версия ще се появи по-късно.

Втората предварителна версия се появява месец след първата и включва подобрения, базирани на обратната връзка от първоначалната версия, както и допълнителни промени в някои от първите нови функции, въведени с Android 14. Тук не очаквайте задълбочен поглед върху това как ще изглежда и работи Android 14, тъй като инструментите са насочени към разработката на приложения, а не показват директно насочени към потребителите елементи на дизайна и функциите.

Повече подробности около новината можете да прочетете на международното издание DevStyleR.IOThe New Android 14 Update is Here – But You Don’t Need to Download it Yet

Тагове: , , , , , , , , , , , , , , ,
Editor @ DevStyleR