1 май, 2024

regiocom има над 6000 служители на повече 23 локации в Германия, Австрия, България, Турция и Аржентина и е един от водещите доставчици на услуги в Европа в сферата на Customer Service, BPO и IT. Основната дейност на regiocom е свързана с професионалното обслужване на клиенти за водещи концерни в телекомуникационния, енергийния и транспортния сектор.

Компанията разполага също така с множество ИТ-екипи и е доверен партньор на различни контрагенти за разработване на софтуерни продукти и системи. Повече от 250 ИТ-специалисти от Германия и България използват най-модерни технологии при разработването на проекти за големи компании в различни сектори на икономиката.

Региоком България е важна част от успешната истoрия на компанията oще от своето създаване през 2006г. Над 1300 служители в София, Варна, Велико Търново, Русе, Бургас, Стара Загора и Добрич обслужват немски и австрийски клиенти в сферата на енергетиката, телекомуникациите, транспорта и търговията. Отново за тях нашитe IT специалисти разработват и поддържат надеждни софтуерни системи.

Тагове: