19 май, 2024

Съоснователят на Solana Labs Анатолий Яковенко заяви, че ще направи подобрения в процеса на обновяване на софтуера, за да гарантира надеждността на мрежата и времето за работа, съобщава CoinDesk.

“Проблемите около актуализацията на мрежата 1.14 от миналата седмица – която беше фокусирана върху подобренията за скорост и мащаб – ясно показаха как поддържането на стабилността по време на тези големи актуализации остава предизвикателство.”

Сподели Анатолий Яковенко.

Той заяви още, че актуализацията на мрежата 1.14 от миналата седмица е повдигнала въпроса за поддържането на стабилността по време на големи актуализации.

След последната версия инженерите планират да привлекат допълнителни външни разработчици и одитори, които да тестват и откриват експлойти. Те също така ще сформират противников екип, който ще се състои от почти една трета от основния инженерен екип на Solana Labs.

Повече подробности около новината можете да прочетете на международното издание DevStyleR.IO Solana Labs Updates Software to Ensure Network Reliability

Тагове: , , , , , , , , , , , , , , , , , ,
Editor @ DevStyleR