25 април, 2024

Анди Студио ще се включи лично в програмата на първото градско зимно издание на „Нестле за Живей активно!“ на 26 февруари. Те ще се присъединят за открита тренировка заедно с всички участници под насоките на техния треньор Ванко, който е основател на PUMP & RUN в неделя .

„Здравейте приятели, аз съм Ванко, и от скоро правим активни упражнения с моите приятели Анди и Дани, а в неделя ще тренираме всички заедно! Винаги съм се борил двигателната активност да достигне до всеки – дали ще е ученик, лекар, адвокат или с друга професия, няма никакво значение, важното е да се движим. Защото това е в основата на всеки един от нас и ако искате да бъдете успешни в това, което правите – без значение дали са уроци, професии, хобита, вие трябва да се движите.”

споделя Ванко, по-известен като Vanko PUMP&RUN.

“ И за мен е изключителна радост, че ще се срещнем, ще се забавляваме и най-важното – ще потренираме заедно, тази неделя на 26 февруари като част от програмата на „Нестле за Живей активно! Зима 2023“

допълни още той.

Тренировката ще се излъчва на живо във Фейсбук страницата на „Нестле за Живей активно! Зима 2023“.

Анди студио също изразиха своите вълнения около предстоящото събитие.

„Най-важното е да съчетаем спорта със забавление и да покажем на младите и по-малките, че да спортуваш може да е много готино, да бъде едно социално и приятно занимание. Нищо не може да ни спре! В този ден, на 26 февруари, искаме да направим нещо специално за нашите фенове, които вече от около 2-3 месеца супер много се кефят на Ванко, с когото ние тренираме. За тези 40 минути – нашият треньор ще стане и ваш. А ние заедно с вас ще изпълняваме всяка негова насока. Спортът и забавлението вървят ръка за ръка, живей активно!“,

споделиха Анди и Дани от Анди студио.

Част от забавленията са и кънките на лед, като се гарантира за доброто състояние на ледената настилка, въпреки пролетното време. Леденият парк в Княжевска градина ще отвори врати за безплатно посещение за желаещите да се включат в активностите на „Нестле за Живей активно!“.
Фигурно пързаляне, шорттрек, хокей, кърлинг, както и танци, зумба и професионални аниматори. Празникът започва с Активен Карнавал от Народен театър в 10:30 часа.

За повече информация следете във Фейсбук страницата и на сайта на „Нестле за Живей Активно! Зима 2023“.

Тагове: , , , , , , , , , , , , , , , , , ,
Editor @ DevStyleR