2 май, 2024

Новите функции включват начин да видите дали дадена статия е популярна сред приятелите ви.

Artifact, персонализираното приложение за новини от основателите на Instagram, вече няма списък с чакащи. Приложението е налично в Apple App Store на повечето англоезични пазари, както и за Android. От днес вече няма да се нуждаете от телефонен номер, за да използвате Artifact, освен ако не искате да създадете акаунт и да преминете към друго устройство.

Освен това екипът на Кевин Систром и Майк Кригер е добавил още функции, включително социален елемент. Вече има възможност да направите контактите си достъпни, за да видите дали дадена статия е спечелила популярност сред вашите приятели. До статията, която е достатъчно популярна сред вашите контакти, ще се появи значка, написаха Engadget по темата.

В крайна сметка Artifact ще има начин потребителите да споделят и коментират статии в приложението. В бета версията вече има канал Discover с неща, които хората споделят. Естествено, потребителите могат да харесват и коментират тези споделени статии.

Приложението вече разполага и с функция за статистика, която визуализира категориите, които четете най-често, както и издателите, които четете най-много. Artifact също така групира статиите в по-тясно определени теми.

Междувременно вече можете да посочите, когато не харесвате дадена статия или издател, и приложението ще ви показва по-малко такива. Възможно е и да блокирате издатели.

Тагове: , , , , , , , , , ,
Editor @ DevStyleR