25 април, 2024

Microsoft и NVIDIA обявиха, че компаниите са се договорили за 10-годишно партньорство, за да предоставят игри за Xbox PC в услугата за игри в NVIDIA GeForce NOW, която има повече от 25 милиона потребители в над 100 държави.

“Това партньорство ще помогне за разрастване на каталога от заглавия на NVIDIA, за да включат и игри като Call of Duty, като същевременно ще даде на разработчиците повече начини да предлагат стрийминг игри. Радваме се, че ще предложим на геймърите повече начини да играят игрите, които обичат.”

заяви Фил Спенсър, главен изпълнителен директор на Microsoft Gaming.

Споразумението ще позволи на геймърите да стриймват Xbox PC заглавия от GeForce NOW на персонални компютри, macOS, Chromebook, смартфони и други устройства. То също така ще даде възможност компютърните заглавия на Activision Blizzard, като Call of Duty, да бъдат стриймвани в GeForce NOW, след като бъде приключено придобиването на Activision от Microsoft.

Повече подробности около новината можете да прочетете на международното издание DevStyleR.IO Microsoft Concludes Ten-Year Deal with Nvidia

Тагове: , , , , , , , , , , , , , ,
Editor @ DevStyleR