26 април, 2024

Абонаментът ще започне да се разпространява през следващата седмица.

Слуховете бяха верни: Компанията майка на Facebook Meta се готви да пусне абонамент, подобен на Twitter Blue, наречен Meta Verified. В неделя сутринта Марк Зукърбърг се включи в новостартиралия си канал за излъчване, за да сподели новината.

Той заяви, че абонаментната услуга ще даде на потребителите синя значка, допълнителна защита от олицетворение и директен достъп до отдела за обслужване на клиенти.

“Тази функция е свързана с повишаване на автентичността и сигурността на нашите услуги”,

каза Зукърбърг

Той добави, че Meta ще тества абонамента първо в Австралия и Нова Зеландия, преди да го разпространи в други държави. Meta Verified ще струва 15 щатски долара на месец, когато потребителите се абонират чрез приложенията на компанията за iOS и Android. В интернет, където комисионите на магазините за приложения не се прилагат, услугата ще струва 12 USD на месец. Абонаментът ще покрива акаунти в Instagram и Facebook, написаха Engadget по темата.

Повече по темата можете да намерите в международното издание на сайта ни DevStyleR.IOMeta Verified, a Paid Verification Service for Facebook and Instagram, Will Be Released Soon

Тагове: , , , , , , , , , , , , , , , , ,
Editor @ DevStyleR