27 април, 2024

Разгледайте отново класическия шутър на модерна конзола.

Ето едно приятно удоволствие от днешния Nintendo Direct: изненадващото пускане на обновена версия на оригиналната Metroid Prime за Switch.

Подходящо озаглавената Metroid Prime Remastered може да се похвали с много подобрена графика, разбира се, но включва и значително по-интуитивно управление с два контролера. Можете да използвате схема, подобна на GameCube, и други опции за управление, но играчите, свикнали с две десетилетия конзолни шутъри от първо лице, би трябвало да се чувстват по-удобно, написа Engadget по темета.

Ремастерът вече е наличен в цифров вид чрез електронния магазин на Nintendo за 40 USD. Ако предпочитате хартиено копие, ще трябва да изчакате до 22 февруари.

Това не е дълго отлаганият Metroid Prime 4 и няма информация за ремастери на другите Prime игри. Поне засега Metroid Dread е единственият реален начин да продължите приключенията на Самус Аран на Switch. Все пак погледнете на това по следния начин – за първи път Metroid FPS може да се играе на портативна конзола, ако не броим някои много неофициални модификации за GameCube.

Това може да ви свърши работа, ако искате нещо повече от 2D платформър по време на ежедневното си пътуване.

Тагове: , , , , , , , , , , , , , ,
Editor @ DevStyleR