28 април, 2024

Siemens Digital Industries Software представи софтуера Questa™ Verification IQ. Той има за цел да помогне на екипите за логическа верификация да преодолеят множество предизвикателства, свързани с драстичното нарастване на сложността на дизайна на сложни интегрални схеми (ИС) от следващо поколение.

Базиран на екипи, с възможност за работа в cloud, базиран на данни и задвижван от технология с изкуствен интелект, Questa Verification IQ също така и ускорява приключването на верификацията, да се рационализира проследимостта, да се оптимизират ресурсите и да се ускори времето за пускане на пазара.

Според индустриално проучване на Wilson Research от 2022 г. екипите за верификация, които постигат успех на първия силиций, са намалели от 31% през 2014 г. до едва 24% през 2022 г., което представлява най-ниското ниво, регистрирано през последните 20 години.

Повече подробности около новината можете да прочетете на международното издание DevStyleR.IOSiemens Data-Based Software Accelerates Project Closure

Тагове: , , , , , , , , , , , , , , , ,
Editor @ DevStyleR