26 април, 2024

Услугата скоро ще предлага автоматично генерирани meeting notes с помощта на GPT-3.5.

След новината, че Microsoft прави многомилиардна инвестиция в OpenAI, тя интегрира технологията на компанията в още свои продукти и услуги. Microsoft обяви, че Teams Premium вече е широко достъпен. Услугата включва големи езикови модели, задвижвани от GPT-3.5 на OpenAI, както и други технологии, насочени към превръщането на срещите в “по-интелигентни, персонализирани и защитени”, казват от Microsoft. Това написа Engadget по темата.

С повече от 400 нови функции и подобрения, добавени към Microsoft Teams през миналата година и още много други, които предстоят през 2023 г., всички потребители на Teams могат да разчитат на непрекъснати иновации за задълбочаване на връзките и насърчаване на сътрудничеството. Някои клиенти търсят Teams да направи повече – да предложи по-усъвършенствани възможности за срещи, за да повиши производителността и да помогне за консолидиране на софтуерните им инвестиции с цел намаляване на разходите.

Това и още по темата можете да откриете на международното издание на сайта ни DevStyleR.IOMicrosoft launches Teams Premium with features powered by OpenAI

Тагове: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,
Editor @ DevStyleR