27 април, 2024

Компанията предлага оценки на въздействието на емисиите от полети и recipes. Фирмите, които имат залог върху продажбите, се противопоставят.

Полетът Premium от Сан Франциско до Лос Анджелис, често срещано пътуване за някои калифорнийци, може да генерира 101 кг въглеродни емисии, или може би 142 или дори 366 кг – в зависимост от източниците в мрежата.

Широкият диапазон от оценки се дължи на това, което някои експерти по климата считат за нарастващ проблем, в чийто център е Google. Все повече хора се опитват да отчитат въздействието на изменението на климата при избора на място за почивка или храна. Въпреки това учените все още спорят как точно да оценят въздействието на много дейности, включително летенето или производството на месо. Докато математиката се изяснява, някои индустрии осъждат оценките на емисиите като несправедливи, написа Wired по темата.

Това и още по темата можете да откриете на международното издание на сайта ни DevStyleR.IOAirlines and breeders have claims on Google’s climate calculations

Тагове: , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,
Editor @ DevStyleR