19 април, 2024

Неотдавна Google обяви предварителната поддръжка на възможността за прехвърляне на информация чрез своята услуга за прехвърляне на хранилища (STS), която позволява на потребителите да преместват данни от AWS S3 в Cloud Storage и да копират данни между няколко кофи Cloud Storage.

STS е услуга в Google Cloud, която позволява на потребителите бързо и сигурно да прехвърлят данни между обектно и файлово хранилище в Google Cloud, Amazon, Azure, локално и други.
Освен това услугата вече включва възможност за предварителен преглед на автоматично прехвърляне на данни, които са били добавени или актуализирани в изходното местоположение. Този тип прехвърляне се ръководи от event-и, тъй като услугата слуша известия за тях, за да започне прехвърлянето на данни. Понастоящем тези управлявани от събития прехвърляния се поддържат от AWS S3 или Cloud Storage към Cloud Storage.

Това и още по темата можете да откриете на международното издание на сайта ни DevStyleR.IOGoogle Storage Transfer Now Supports Serverless Replication Capability

Тагове: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,
Editor @ DevStyleR