27 април, 2024

За никого не е тайна главоломното нарастване на значението на цифровата инфраструктура, особено през последните няколко години, когато Ковид-19 се появи и промени из основи начина ни на живот.

И точно това, което се считаше за приоритет за много организации, изведнъж се превърна в необходимост. Може би е напълно логично броят на свободните работни места в технологичната индустрия да се увеличи. Но какво по-хубаво от това?

Сега тези компании имат нужното време да се стабилизират, да обмислят и да преценят нуждите си за бъдещето. Факт е, че дигиталните умения вече са задължителни за много служители, а иновациите означават, че те ще продължат да бъдат търсени от работодателите. Защото бъдещето принадлежи на технологиите. Съгласни ли сте?

Но нека да преминем по същество. Днес сме избрали да ви споделим кои ще са най-търсените тех професии през идната 2023 година и то не според кого да е, а според самия Джеймс Милиган, който е глобален ръководител на Hays Technology. Затова, настанете се удобно и четете внимателно. Може би ще откриете и вашата професия в класацията. Ако това не се случи – никога не е късно да смените длъжността (разбира се, в кръга на шегата). Well, enjoy the reading…

Кои ще са най-търсените тех професии за 2023, можете да разберете на международното ни издание DevStyleR.IOTop 10 most in-demand tech jobs in 2023 

Тагове: , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,
Editor @ DevStyleR