27 април, 2024

В духа на Коледните празници много от българските компании подкрепиха различни благотворителни каузи, с които да помогнат на хора в нужда. Тук ще видите няколко избрани благотворителни кампании, в които и Вие може да се включите, разбира се, ако желаете. Нека заедно да направим Коледа по-светла и топла за нуждаещите се.

1. VMWare
Българския клон на огромната световна компания подкрепи няколко благородни каузи тази година:

  • Фондация “Нашите недоносени деца” – създадена в подкрепа на недоносените деца и техните семейства. Целта на каузата е по-малко преждевременни раждания и повече оцелели и здрави недоносени бебета, заедно с по-спокойни и информирани родители.
  • Подкрепа за Цвети, претърпяла тежък пътен инцидент – Кауза, в помощ на младата лекарка Цвети, която тази година е преживяла тежък пътен инцидент на пешеходната пътека, в следствие на което, въпреки че животът й е спасен, остава в будна кома.
  • “Handmade Orange Cat’s” – Благотворителен постоянен онлайн базар в помощ на тежко пострадали животни в причинено от човешко насилие.

2. HRS Bulgaria
На организирани коледни базари пък сплотения екип на HRS Bulgaria успя да помогне на две каузи:

  • Помощ на деца в трудност с подкрепа на фондацията “От деца за деца”, които разработват артикули, направени от талантливи деца.
  • С останалите средства, компанията подкрепи Лозко Добрев – едно младо момче, нуждаещо се от трансплантация на черния дроб. BG76 BPBI 7926 4067 0996 01 – това е сметката, на която всеки, който има желание може да помогне.

3. MobiSystems
Екипа на MobiSystems подкрепи невероятната кампания за купуване и опаковане на подаръци към НПО “Операция:Плюшено мече”. Ние от екипа на DevStyleR сме сигурни чрез участието си в този проект ще успеят да зарадват много деца и възрастни и ще успеят да пренесат светлия и добър дух на Коледа.

4. Борика АД
Екипа на Борика АД подкрепи най-голямата благотворителна кампания в страната, а именно “Българската Коледа”. Компанията подкани всеки, който има желание да се включи в инициативата, защото на Коледа трябва да погледнем с добрина към околните и да се опитаме да направим празника специален за всеки.

5. TELUS International Bulgaria
Екипа на TELUS International Bulgaria не само подкрепи кауза, но получи и награда за това. Наградата е връчена от Български дарителски форум и е за приноса на Telus в борбата за спасяването на пчелите и каузите, в които участват.

С идването на Коледа нека да подадем ръка на хората в нужда и да бъдем една идея по-добри. Ние от екипа на DevStyleR Ви пожелаваме приятни Коледни и Новогодишни празници. Нека в тези топли и семейни дни да да бъдем сплотени и да подарим усмивки и вяра на тези, които истински се нуждаят от нас.

 

Тагове: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,
Editor @ DevStyleR