25 април, 2024

Спецификацията score.yaml прави разработчиците диригент на workload-а, който се изпълнява в симфония от технологии и инструменти, както партитурения лист е музикална нотация, която описва нотите, които се свирят от музикант на неговия инструмент. Той се използва от диригента, за да види с един поглед какво трябва да свири всеки изпълнител и какъв трябва да бъде звукът на оркестър.

Проблемът с несъответствието на конфигурациите при разработването на приложения

В съвременната разработка на софтуер работните натоварвания обикновено се разглеждат като микроуслуги, като всеки компонент е опакован в собствен контейнер. Изпълнението на containerised workloads натоварвания позволява на екипите да изпълняват кода си в различни среди. Желанията се срещат с реалността, когато контейнерите трябва да се управляват мащабно и екипите започват да използват платформи за оркестрация, включващи широк набор от тулове, които подпомагат разработването на приложения.

Това и повече по темата можете да откриете на международното издание на сайта ни DevStyleRScore Delivers Innovation in Container Workload Management

Тагове: , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,
Editor @ DevStyleR