25 април, 2024

“Можем да разграничим два вида компании в тази насоченост – такива, които спомагат за развитието на цялостна екосистема и компании пасивни потребители на кадри. Смея да твърдя, че в Strypes наистина допринасяме за цялостното развитие на ИТ кадрите. Като пример мога да дам университетите, с които работим постоянно – “Проф. д-р Асен Златаров” в Бургас, “Софийски университет “Св. Кл.Охридски” в София, “Пловдивски университет Паисий Хилендарски”. От тази година благодарение на компанията ни има курс във ФМИ по Python.” – споделя Кирил Георгиев, Department Manager в Strypes.

“Професионалистите на мениджърски позиции в компанията не се възприемат, като нещо над другите, а по-скоро гледат с какво могат да помогнат на екипа да израсне.” – коментира Бойко Цветанов, Team Lead в Strypes.

Силвия Янакиева, Developer в Strypes,  разказва: “Успяваме да задържаме таланти, тъй като работим по много проекти с различни изисквания, технологии и трудност. В момента, в който изпитваш комфорт и усещаш работата си като рутинна, винаги може да вдигнеш едно ниво и да започнеш да се занимаваш с нещо по-сложно и по-интересно.”

Цялото интервю с Кирил Георгиев, Бойко Цветанов и Силвия Янакиева може да прочетете в специалното издание ИТ Обучение и Образование 2022, което вече е налично онлайн за абонати на DevStyleR тук. Ако все още нямате абонамент, не пропускайте възможността да станете част от общността на DevStyleR.BG – Абонирай Безплатно ТУК.

Тагове: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,
Shop manager